Notificare legală

Certificat de înregistrare: 

  • Firmă: AMSXAC S.R.L.
  • Sediul social: Iași, Strada CIURCHI, Nr. 105B, Județ Iași
  • CUI: 48889790

Dorim să vă reamintim că SC AMSXAC S.R.L., în calitate de proprietari ai magazinului nostru online, respectăm cu strictețe legislația în vigoare din România în ceea ce privește comercializarea produselor de îngrijire personală și cosmetice. Avem dreptul deplin de a accesa, administra și utiliza website-ul nostru conform politicilor noastre interne, inclusiv a drepturilor asupra proprietății intelectuale, cum ar fi conținutul, logo-urile și alte materiale prezente pe site.

Cu toate acestea, vă aducem la cunoștință că, în ciuda standardelor ridicate de calitate pe care le impunem produselor noastre, nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice afecțiuni generale (ale pielii, scalpului sau părului, etc.) care ar putea să apară după utilizarea acestora. Fiecare individ este unic, iar pielea și alergiile personale pot varia semnificativ de la persoană la persoană.

Vă îndemnăm să consultați întotdeauna un specialist în îngrijirea pielii sau un medic dermatolog înainte de a utiliza orice produs nou de îngrijire personală, în special dacă aveți o sensibilitate cunoscută la anumite ingrediente sau suferiți de afecțiuni dermatologice preexistente. Este responsabilitatea dumneavoastră să vă cunoașteți propriile alergii și să efectuați testele preliminare pentru a vă asigura că produsele pe care le utilizați sunt compatibile cu pielea dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru că ați ales să vă îngrijiți de frumusețea și sănătatea dumneavoastră cu produsele noastre. Echipa noastră este întotdeauna disponibilă pentru orice întrebări sau nelămuriri și vă stă la dispoziție cu recomandări personalizate și sfaturi în vederea obținerii celor mai bune rezultate în rutina dumneavoastră de îngrijire personală.

Cu stimă,

Echipa SC AMSXAC S.R.L.