Politica de livrare și plăți

Ultima actualizare: 02.11.2023

Ne bucurăm să vă oferim servicii de livrare rapide și eficiente pentru toate comenzile plasate pe teritoriul României. Colaborăm cu firma de curierat Sameday pentru a vă asigura livrarea în cel mai scurt timp posibil.

1. Zone de livrare

 • Ne asigurăm că toate produsele noastre sunt livrate pe întreg teritoriul România.

  2. Taxe de livrare

  Taxele de livrare pentru comenzile plasate pe teritoriul României sunt următoarele:

  1. Livrare prin curier: 15 lei
  2. Livrare gratuită: Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 200 de lei, transportul este gratuit.

  Asigurăm un sistem transparent de taxare, astfel încât să puteți planifica cheltuielile corespunzător înainte de finalizarea comenzii. Vă rugăm să rețineți că aceste taxe sunt valabile doar pentru livrările efectuate pe teritoriul României.

  3. Timpul de livrare

  • Comenzile sunt procesate în termen de 24 de ore de la primirea comenzii.
  • Ne străduim să vă livrăm comenzile în cel mai scurt timp posibil. Timpul de livrare standard este de 1-4 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Vă rugăm să luați în considerare faptul că timpul de livrare poate varia în funcție de locație, volumul de comenzi procesate și momentul în care a fost plasată comanda.

  4. Plăți

  • Toate plățile pentru achiziționarea produselor sau serviciilor pot fi efectuate cu cardul de debit, cardul de credit sau prin metoda rambursului. Asigurăm toate metodele de plată compatibile cu Shopify Payments, ceea ce vă oferă posibilitatea de a alege opțiunea cea mai potrivită pentru dvs. în momentul finalizării comenzii.

  Vă mulțumim pentru înțelegere, încredere și cooperare.

  Cu respect echipa SoChicStyle!