Politica de rambursare

Ultima actualizare: 02.11.2023

Politica de Returnare și Retur la SoChicStyle

La SoChicStyle, ne dorim să aveți o experiență de cumpărare fără stres și să vă bucurați de produsele noastre de înaltă calitate. Cu toate acestea, înțelegem că există momente în care doriți să returnați sau să schimbați un produs. Așadar, vă oferim următoarea politică de returnare și retur:

1. Termen de Returnare:

  • Aveți la dispoziție un termen de 14 zile lucrătoare de la data primirii comenzii pentru a solicita un retur sau o schimbare.

2. Produse Eliberabile pentru Returnare:

  • Produsele pot fi returnate sau schimbate doar dacă sunt în starea lor originală, ambalate corespunzător și neutilizate.

3. Procedura de Returnare:

  • Pentru a solicita un retur sau un schimb, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență la clienți prin nr. telefon/ whatsapp 0773720684 sau prin e-mail la sochicstyle.shop@yahoo.com.
  • Vă rugăm să furnizați informații despre comanda dvs., inclusiv numărul comenzii.
  • După aprobarea solicitării dvs., vă vom furniza instrucțiuni suplimentare privind returnarea sau schimbul.

4. Costuri de Returnare:

  • Costurile de returnare sunt responsabilitatea dvs. cu excepția cazului în care produsul a fost primit defectuos sau a fost expediat greșit de către noi.

5. Refundări și Schimburi:

  • După primirea și verificarea produselor returnate, vom procesa rambursarea sau schimbul în termen de 14 zile lucrătoare.
  • Rambursările vor fi efectuate folosind aceeași metodă de plată utilizată la momentul comenzii.

6. Produse Defecte sau Expediate Greșit:

  • Dacă primiți un produs defect sau un produs expediat greșit, vă rugăm să ne contactați imediat la numarul de telefon 0733720684 sau la sochicstyle.shop@yahoo.com. Vom lua măsuri pentru a remedia problema și pentru a vă oferi un produs înlocuitor sau o rambursare completă.

7. Politica de Returnare a Produselor Cosmetice:

  • Pentru produsele cosmetice și de îngrijire personală, vă rugăm să luați în considerare că nu putem accepta returnarea sau schimbul produselor desigilate din motive de igienă.

Aceasta este politica noastră de returnare și retur la SoChicStyle. Vă mulțumim că ați ales produsele noastre, iar echipa noastră de asistență la clienți este aici pentru a vă oferi suportul necesar în procesul de returnare sau schimbare a produselor. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență, vă rugăm să ne contactați.

Vă mulțumim pentru înțelegere, încredere și cooperare.

Cu respect echipa SoChicStyle!