Termeni și Condiții

Ultima actualizare: 02.11.2023

 

Bine ați venit la SoChicStyle! Accesând și utilizând acest site web, sunteți de acord cu respectarea și acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție toate informațiile furnizate înainte de a continua utilizarea site-ului nostru.

1. Utilizarea site-ului

  • Prin accesarea și utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să utilizați informațiile și resursele disponibile doar în scopuri legale. Nu sunteți autorizat să utilizați site-ul în niciun fel care ar putea să compromită integritatea sau securitatea acestuia sau să perturbe funcționarea sa normală.

2. Informații personale

  • Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dvs. personale în conformitate cu politica noastră de confidențialitate. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru a înțelege modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs. personale.

3. Produse și servicii

  • Toate produsele și serviciile disponibile prin intermediul site-ului nostru sunt supuse disponibilității și pot fi schimbate sau retrase în orice moment fără notificare prealabilă. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza informațiile legate de produse sau servicii fără notificare prealabilă.

4. Plăți

  • Toate plățile pentru achiziționarea produselor sau serviciilor pot fi efectuate cu cardul de debit, cardul de credit sau prin metoda rambursului. Asigurăm toate metodele de plată compatibile cu Shopify Payments, ceea ce vă oferă posibilitatea de a alege opțiunea cea mai potrivită pentru dvs. în momentul finalizării comenzii.

5. Utilizatorii site-ului

  • Nu sunteți autorizat să utilizați site-ul nostru în niciun fel care ar putea cauza daune, să afecteze accesul altor utilizatori sau să perturbe funcționarea normală a site-ului.

Vă mulțumim pentru înțelegere, încredere și cooperare.

Cu respect echipa SoChicStyle!